Εξαφανίσεις Ενηλίκων

 

slide1_blueLine.png

 

KARAMPOULIS-Omnibus.Alert!.png


Ο 34χρονος Σπύρος ΚΑΡΑΜΠΟΥΛΗΣ, ναυτικός και μέλος επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Χανιά-Πειραιάς, εξαφανίστηκε εν πλω στις 23/12/16. Παρά τις αναζητήσεις μέσα στο πλοίο, ο ναυτικός δεν βρέθηκε και ο πλοίαρχος ενημέρωσε άμεσα το κεντρικό λιμεναρχείο Πειραιά για πιθανή πτώση του 34χρονου στη θάλασσα. Στην επιχείρηση αναζήτησης του ναυτικού έχουν συμμετάσχει πλωτά σκάφη του λιμενικού, ελικόπτερο, πλοίο ανοιχτής θαλάσσης και παραπλέοντα πλοία. Εάν γνωρίζετε οτιδήποτε, καλέστε στο 100 ή στη Γραμμή Βοήθειας της Omnibus: 801 700 7707. Διευκρινίζεται ότι η αναδημοσίευση των σχετικών δεδομένων επιτρέπεται αποκλειστικά με σκοπό την εύρεση και για όσο διάστημα διαρκεί η αναζήτηση.

 

Δείτε το σχετικό video εξαφάνισης παρακάτω:

 

 

slide1_blueLine.png

 

 

GIAMALIDIS-Omnibus.Alert..png


Ο Νικόλαος ΓΙΑΜΑΛΙΔΗΣ, 57 ετών, εξαφανίστηκε στις 10/10/16 από την οικία του στη Θεσσαλονίκη. Φοράει γυαλιά μυωπίας και συνηθίζει να περπατάει  μεγάλες αποστάσεις. Ο ρουχισμός του  είναι άγνωστος. Η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο λόγω προβλημάτων υγείας. Εάν γνωρίζετε οτιδήποτε, καλέστε στο 100 ή στη Γραμμή Βοήθειας της Omnibus: 801 700 7707. Διευκρινίζεται ότι η αναδημοσίευση των σχετικών δεδομένων επιτρέπεται αποκλειστικά με σκοπό την εύρεση του υποκειμένου και για όσο διάστημα διαρκεί η αναζήτηση.

 

Δείτε το σχετικό video εξαφάνισης παρακάτω:

 

 

slide1_blueLine.png

 

 

KARAMIXAHLIDHS-Omnibus.Alert!.png


Ο 30χρονος Γιώργος ΚΑΡΑΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ εξαφανίστηκε στις 30.08.16 από την Αλόννησο Μαγνησίας, όπου παραθέριζε με οικείο του πρόσωπο. Σύμφωνα με μαρτυρίες, το απόγευμα της ίδιας ημέρας έφυγε από το δωμάτιο της πανσιόν όπου έμενε και πήγε στο αλιευτικό καταφύγιο του όρμου Βότση, όπου  προσπάθησε να λύσει ένα αλιευτικό σκάφος με σκοπό να βγει στα ανοιχτά για βόλτα. Έγινε όμως αντιληπτός από ψαράδες και βούτηξε με τα ρούχα στη θάλασσα. Άρχισε να κολυμπά προς την έξοδο του λιμανιού και χάθηκε στο σκοτάδι. Οι ψαράδες ειδοποίησαν τους άνδρες του Λιμενικού Σώματος που ξεκίνησαν ολονύκτιες έρευνες. Με το πρώτο φως της μέρας δύτες βρήκαν στο βυθό του λιμανιού μόνο τα ρούχα και το κινητό του τηλέφωνο.


Στο νησί βρέθηκε η οικογένεια του 30χρονου, που ταξίδεψε από τη Θεσσαλονίκη για να βοηθήσει στις έρευνες. Ο Γιώργος Καραμιχαηλίδης τα τελευταία χρόνια ζει στο Βέλγιο και είχε έρθει στην Ελλάδα για ολιγοήμερες διακοπές. Η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο λόγω προβλημάτων υγείας. Εάν γνωρίζετε οτιδήποτε, καλέστε στο 100 ή στη Γραμμή Βοήθειας της Omnibus: 801 700 7707. Διευκρινίζεται ότι η αναδημοσίευση των σχετικών δεδομένων επιτρέπεται αποκλειστικά με σκοπό την εύρεση και για όσο διάστημα διαρκεί η αναζήτηση.

 

Δείτε το σχετικό video εξαφάνισης παρακάτω:

 

 

slide1_blueLine.png

 

 

Sergej ENNS-Omnibus.Alert.png


Ο 35χρονος Sergej ENNS (με Ρωσική καταγωγή και Γερμανική υπηκοότητα) εξαφανίστηκε στις 21.08.16 από ξενοδοχείο στη Ρόδο, όπου παραθέριζε με την οικογένειά του. Φορούσε κόκκινη κοντομάνικη μπλούζα με άσπρα γράμματα "Tommy Hilfiger", μπλε σορτσάκι και μαύρα παπούτσια NIKE. Η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο λόγω προβλημάτων υγείας. Εάν γνωρίζετε οτιδήποτε, καλέστε στο 100 ή στη Γραμμή Βοήθειας της Omnibus: 801 700 7707. Διευκρινίζεται ότι η αναδημοσίευση των σχετικών δεδομένων επιτρέπεται αποκλειστικά με σκοπό την εύρεση και για όσο διάστημα διαρκεί η αναζήτηση.

 

Δείτε το σχετικό video εξαφάνισης παρακάτω:

 

 

slide1_blueLine.png

 

KARLAS-Omnibus.Alert.png


Ο 40χρονος Στυλιανός Κάρλας εξαφανίστηκε στις 03/08/16, από την περιοχή Σαλιάρα στη Θάσο. Η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο λόγω προβλημάτων υγείας. Εάν γνωρίζετε οτιδήποτε, καλέστε στο 100 ή στη Γραμμή Βοήθειας της Omnibus: 801 700 7707. Διευκρινίζεται ότι η αναδημοσίευση των σχετικών δεδομένων επιτρέπεται αποκλειστικά με σκοπό την εύρεση και για όσο διάστημα διαρκεί η αναζήτηση.

 

Δείτε το σχετικό video εξαφάνισης παρακάτω:

 

 

 

slide1_blueLine.png

 

 

 

XALARHS-Omnibus.Alert-tv.png


Ο Γιάννης Χάλαρης, 46 ετών, εξαφανίστηκε στις 08/04/16 από την Οία Θήρας (Σαντορίνη). Έχει τατουάζ (αετό στο δεξί μπράτσο) και αραιά μαλλιά (μετωπική φαλάκρα κορυφής). Η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο λόγω προβλημάτων υγείας. Εάν γνωρίζετε οτιδήποτε, καλέστε στο 100 ή στη Γραμμή Βοήθειας της Omnibus: 801 700 7707.

 

Δείτε το σχετικό video εξαφάνισης παρακάτω:

 

 

slide1_blueLine.png

 

 

RHGAS-Omnibus.Alert.png


Ο εικονιζόμενος είναι 56 ετών και εξαφανίστηκε στις 26/09/15 από το Αλεποχώρι Λακωνίας. Η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο. Εάν γνωρίζετε οτιδήποτε, καλέστε στο 100 ή στη Γραμμή Βοήθειας της Omnibus: 801 700 7707. Διευκρινίζεται ότι η αναδημοσίευση των σχετικών δεδομένων επιτρέπεται αποκλειστικά με σκοπό την εύρεση του υποκειμένου και για όσο διάστημα διαρκεί η αναζήτηση.

 

Δείτε το σχετικό video εξαφάνισης παρακάτω:

 

 

slide1_blueLine.png

 

 

KOZICI-Omnibus.Alert.png
Ο Sokol KOZICI, 42 ετών, εξαφανίστηκε στις 30/09/2015 από τη Σαντορίνη. Επιβιβάστηκε σε πλοίο με κατεύθυνση τον Πειραιά και έκτοτε αγνοείται. Προσωπικά του αντικείμενα βρέθηκαν στην Αθήνα. Κινδυνεύει λόγω προβλημάτων υγείας. Εάν γνωρίζετε οτιδήποτε, καλέστε στο 100 ή στη Γραμμή Βοήθειας της Omnibus: 801 700 7707. Διευκρινίζεται ότι η αναδημοσίευση των σχετικών δεδομένων επιτρέπεται αποκλειστικά με σκοπό την εύρεση του υποκειμένου και για όσο διάστημα διαρκεί η αναζήτηση.

 

Δείτε το σχετικό video εξαφάνισης παρακάτω:

 

 

 

slide1_blueLine.png

TEPETIDIS-Omnibus.Alert.png
Ο Κων/νος Τεπετίδης, 52 ετών, εξαφανίστηκε στις 08/08/15 από την περιοχή των Αχαρνών Αττικής. Την ημέρα της εξαφάνισης φορούσε μπλε πουκάμισο και μπεζ παντελόνι. Έχει γκρίζα μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1,74 και είναι κανονικού βάρους. Η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο λόγω προβλημάτων υγείας. Εάν γνωρίζετε οτιδήποτε, καλέστε στο 100 ή στη Γραμμή Βοήθειας της Omnibus: 801 700 7707. Διευκρινίζεται ότι η αναδημοσίευση των σχετικών δεδομένων επιτρέπεται αποκλειστικά με σκοπό την εύρεση του υποκειμένου και για όσο διάστημα διαρκεί η αναζήτηση..

 

Δείτε το σχετικό video εξαφάνισης παρακάτω:

 

 

slide1_blueLine.png

 

TAGKAS-Omnibus.Alert.png
Ο εικονιζόμενος εξαφανίστηκε τον Ιούλιο 2014 από τα Ιωάννινα. Η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο λόγω προβλημάτων υγείας. Εάν γνωρίζετε οτιδήποτε, καλέστε στο 100 ή στη Γραμμή Βοήθειας της Omnibus: 801 700 7707. Διευκρινίζεται ότι η αναδημοσίευση των σχετικών δεδομένων επιτρέπεται αποκλειστικά με σκοπό την εύρεση του υποκειμένου και για όσο διάστημα διαρκεί η αναζήτηση.

 

Δείτε το σχετικό video εξαφάνισης παρακάτω:

 

 

slide1_blueLine.png

 

Theodorakakos-Omnibus.Alert.png

Ο εικονιζόμενος εξαφανίστηκε αρχές Ιουλίου 2014 από τους Μολάους Λακωνίας. Έχει γκρίζα μαλλιά, καστανά μάτια, γαμψή μύτη, ύψος 1,67 και είναι αδύνατος. Η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο λόγω προβλημάτων υγείας. Εάν γνωρίζετε οτιδήποτε, καλέστε στο 100 ή στη Γραμμή Βοήθειας της Omnibus: 801 700 7707. Διευκρινίζεται ότι η αναδημοσίευση των σχετικών δεδομένων επιτρέπεται αποκλειστικά με σκοπό την εύρεση του υποκειμένου και για όσο διάστημα διαρκεί η αναζήτηση.

 

Δείτε το σχετικό video εξαφάνισης παρακάτω:

 

 

slide1_blueLine.png

SEITOPOULOS-Omnibus.Alert.png

Ο εικονιζόμενος εξαφανίστηκε στις 12/06/15 από το Πόρτο Γερμενό Αττικής. Την ημέρα της εξαφάνισης φορούσε μπεζ βερμούδα και λαδί κοντομάνικη μπλούζα. Έχει μαύρα μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1,72 και είναι εύσωμος. Εάν γνωρίζετε οτιδήποτε, καλέστε στο 100 ή στη Γραμμή Βοήθειας της Omnibus: 801 700 7707. Διευκρινίζεται ότι η αναδημοσίευση των σχετικών δεδομένων επιτρέπεται αποκλειστικά με σκοπό την εύρεση του υποκειμένου και για όσο διάστημα διαρκεί η αναζήτηση.

 

Δείτε το σχετικό video εξαφάνισης παρακάτω:

 

 

slide1_blueLine.png

 

 

Kariofyllas-Omnibus.Alert.png

Ο εικονιζόμενος εξαφανίστηκε στις 01/05/15 από το Άργος. Την ημέρα της εξαφάνισης φορούσε τζιν παντελόνι, μαύρη μπλούζα και μαύρα αθλητικά παπούτσια. Έχει μαύρα μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1,75 και είναι κανονικού βάρους. Η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο. Εάν γνωρίζετε οτιδήποτε, καλέστε στο 100 ή στη Γραμμή Βοήθειας της Omnibus: 801 700 7707. Διευκρινίζεται ότι η αναδημοσίευση των σχετικών δεδομένων επιτρέπεται αποκλειστικά με σκοπό την εύρεση του εξαφανισθέντα και για όσο διάστημα διαρκεί η αναζήτηση.

 

Δείτε το σχετικό δημοσίευμα της τηλεοπτικής εκπομπής Φως στο Τούνελ εδώ.

 

Δείτε το video εξαφάνισης παρακάτω:

 

 

 

slide1_blueLine.png

 

 

Asimakopoulos-Omnibus.Alert.png

Ο Νικόλαος Ασημακόπουλος, 59 ετών, στις 04/01/15, εξαφανίστηκε από τη Βούλα Αττικής. Έχει γαλανά μάτια, ύψος 1,70 μ και είναι κανονικού βάρους. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε σκούρο παντελόνι, κόκκινη μπλούζα, μαύρο μπουφάν και μαύρα παπούτσια. Πάσχει από προβλήματα υγείας. Εάν γνωρίζετε οτιδήποτε, καλέστε στο 100 ή στη Γραμμή Βοήθειας της Omnibus: 801 700 7707. Διευκρινίζεται ότι η αναδημοσίευση των σχετικών δεδομένων επιτρέπεται αποκλειστικά με σκοπό την εύρεση του υποκειμένου και για όσο διάστημα διαρκεί η αναζήτηση.

 

Δείτε το σχετικό video εξαφάνισης παρακάτω:

 

 

 

slide1_blueLine.png

© 2013-2016, NGO Omnibus | Terms of use | Privacy
Κατασκευή Ιστοσελίδων