Επανασύνδεση Ενηλίκων Αγνώστων Στοιχείων


Με την καίρια βοήθεια που προσέφεραν οι δεκάδες μαρτυρίες απλών πολιτών στη Γραμμή Βοήθειας της Omnibus, αλλά και χάρις στις συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών Αρχών, ολοκληρώθηκε στις 28/06/16 η εξακρίβωση στοιχείων του κάτωθι εικονιζόμενου προσώπου για το οποίο είχε σημάνει OMNIBUS ALERT στις 27/06/16. Πρόκειται για την (επ) ΧΛΕΟΥΑ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ (ον) Φατιμά (ή Φανή) του Ισμαήλ και της Άννας, γεν. την 10/10/1990 στη Θεσσαλονίκη. Κατόπιν ενημέρωσης των οικείων της και ολοκλήρωσης των σχετικών διαδικασιών, η 26χρονη Φανή βρίσκεται πλέον κοντά σε συγγενικό της πρόσωπο.

 

Σας ευχαριστούμε όλους θερμά για το ενδιαφέρον και τη συμβολή σας και παρακαλούμε όπως αποσύρετε την εν λόγω αφίσα από χώρους δημόσιας προβολής.

 

Unknown.ID-Omnibus.Alert.27.06.16.png

 

 

slide1_blueLine.png

Με την καθοριστική βοήθεια που προσέφεραν οι μαρτυρίες απλών πολιτών στη Γραμμή Βοήθειας της Omnibus, αλλά και χάρις στις συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών και εισαγγελικών Αρχών, ολοκληρώθηκε στις 28/05/16 η εξακρίβωση των στοιχείων του κάτωθι εικονιζόμενου για τον οποίο είχε σημάνει OMNIBUS ALERT στις 27/05/16. Πρόκειται για τον (επ) ΜΑΝΤΑΛΗ (ον) Γεώργιο του Δημητρίου και της Αγαθής, γεν. 22/08/1976 στην Αθήνα, για την κατάσταση του οποίου έχουν ενημερωθεί οι οικείοι του.

 

Σας ευχαριστούμε όλους θερμά για το ενδιαφέρον και τη συμβολή σας και παρακαλούμε όπως αποσύρετε την εν λόγω αφίσα από χώρους δημόσιας προβολής.

 

Unknown.ID-Omnibus.Alert.27.05.16.png

slide1_blueLine.png

Με την καθοριστική βοήθεια που προσέφεραν οι μαρτυρίες απλών πολιτών στη Γραμμή Βοήθειας της Omnibus, αλλά και χάρις στις συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών και εισαγγελικών Αρχών, ολοκληρώθηκε στις 17/05/16 η εξακρίβωση των στοιχείων του κάτωθι εικονιζόμενου για τον οποίο είχε σημάνει OMNIBUS ALERT στις 16/05/16. Πρόκειται για τον (επ) LLAZARI (ον) Mihali του Jani και της Maria, κάτοχο Ειδικού Δελτίου Ταυτότητας Ομογενούς, γεν. 08/11/1993 στο Ηράκλειο Κρήτης, κάτοικο Αγ. Νικολάου Λασιθίου, για την κατάσταση του οποίου έχουν ενημερωθεί οι οικείοι του.

 

Σας ευχαριστούμε όλους θερμά για το ενδιαφέρον και τη συμβολή σας και παρακαλούμε, λαμβάνοντας υπόψιν τη βούληση της οικογένειας, όπως αποσύρετε την εν λόγω αφίσα από χώρους δημόσιας προβολής.

 

Unknown.ID-Omnibus.Alert.29.04.16.png

 

 

slide1_blueLine.png

Με την καθοριστική βοήθεια που προσέφεραν οι μαρτυρίες απλών πολιτών στη Γραμμή Βοήθειας της Omnibus, αλλά και χάρις στις συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, ιατρικών και εισαγγελικών Αρχών ολοκληρώθηκε στις 22/01/16 η εξακρίβωση των στοιχείων του κάτωθι εικονιζόμενου για τον οποίο είχε σημάνει OMNIBUS ALERT στις 21/01/16. Πρόκειται για τον κ. Νίκο Μπέσσα του Κων/νου και της Ελένης, 23 ετών, κάτοικο Βόλου Μαγνησίας, ο οποίος πλέον είναι κοντά στα οικογενειακά του πρόσωπα. Επιπλέον, λαμβάνοντας υπόψιν τη βούληση της οικογένειας, παρακαλούμε όπως αποσύρετε από χώρους δημόσιας προβολής την εν λόγω αφίσα.

Unknown.ID-Omnibus.Alert.21.01.16.png

 

 

slide1_blueLine.png


Με την καθοριστική βοήθεια που προσέφεραν οι δεκάδες μαρτυρίες απλών πολιτών στη Γραμμή Βοήθειας της Omnibus, αλλά και χάρις στις συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών και εισαγγελικών Αρχών ολοκληρώθηκε στις 28.05.15 η εξακρίβωση των στοιχείων του κάτωθι εικονιζόμενου. Πρόκειται για τον κ. Αντώνιο Τσακίρη, 36 ετών, κάτοικο οικισμού Μαύρικας Καρδίτσας. Επιπλέον, λαμβάνοντας υπόψιν τη διαπίστωση του Α.Τ. Βελεστίνου περί αδυναμίας παροχής φροντίδας από το οικογενειακό / οικείο περιβάλλον του, παρακαλούμε όπως αποσύρετε από χώρους δημόσιας προβολής την εν λόγω αφίσα
.

 

Unknown.ID-Omnibus.Alert.png

© 2013-2016, NGO Omnibus | Terms of use | Privacy
Κατασκευή Ιστοσελίδων